Syge og urolige heste

En dag blev jeg kontaktet af en kvinde der havde brug for hjælp, dels til sig selv, men også til sine heste.

Problemet var, at hestene var meget urolige når de stod i deres bokse.
Ud over det blev de også tit syge og nogle var endda døde, helt uden grund…
Der var særligt en boks der var helt tosset, når hestene stod i den var de fuldstændigt ud af den. Kvinden der kontaktede mig, følte at der var et eller andet der overvågede hende både i stalden, men også i stuehuset.
Vi aftalte at jeg skulle komme og se på hvad der foregik.

Da jeg ankom til stedet, kunne jeg godt mærke at jeg ikke var velkommen, der var noget der ville ha' mig væk igen. Jeg startede med at tale med kvinden, hun var meget bange både for det som hun oplevede, men også for det der skulle ske.

Efter at kvinden var faldet til ro, gik rundt i stalden og for at finde ud af hvad der foregik, jeg fandt en gammel mand der rendte rundt og stak hestene med en "møggreb".
Jeg tog kvinden med ind i en tilbygning til stalden, jeg følte det var bedst at fjerne manden der fra. Jeg fangede den gamle mand og fastholdt ham for at få at vide, hvem han var og hvad han lavede der.

Det viste sig at den gamle mand var den tidligere ejer. Han kunne ikke holde ud at se på hvordan at mennesker behandler heste i dag. Han sagde: de behandler dem som små børn og det skal i hvert fald ikke foregå på MIN gård.
Heste er arbejdes dyr og ikke pattebørn, det var hans mening om det. Han prøvede alt hvad han kunne for at skræmme både hestene og menneskene til at flytte ud af "hans" gård igen.
Han rendte som sagt rundt og skræmte hestene med en møggreb, han slog dem også med jernrør, ud over det lavede han også larm oppe på halm loftet over stalden.

Så der var jo ikke noget at sige til at hestene var bange og urolige når de var i deres bokse I det hele taget var han en meget ubehagelig mand, jeg fandt ud af at han havde tyranniseret sin kone ret voldsomt, der var meget ubehageligt at være over det hele på den gård.
Han havde haft en staldkarl en gang for mange år siden, det viste sig at han havde haft ham som fange i et meget lille rum. Han blev faktisk kun lukket ud når han skulle arbejde, ellers sad han i det lille rum.
Hans kone blev også spærret inde i et lille rum når hun ikke opførte sig ordentligt. Det var faktisk et helt lille fængsel han havde sig på den gård.

Kvinden sagde at de to rum der var tale om, aldrig blev brugt til noget, du hun ikke ku' li' at være der, hun kunne ikke forklare hvorfor, sådan var det bare… Da jeg var færdig med at tale med manden, sendte jeg ham "hjem".
Der var nogle mennesker inde i stalden da han blev sendt hjem, de fortalte at hestene lige pludselig var blevet meget opskræmte og de rendte rundt i deres bokse. Lige så pludselig var de blevet helt rolige.

Efter at manden var væk, var det tid at få kigget på hestene. Specielt den ene hest havde brug for at få healing. Den var ellers faldet til ro og stod stille i sin boks, men der var ikke meget energi tilbage i den. Så den blev trukket ud på staldgangen. Da den fik healing faldt den næsten i søvn.
Ejeren var noget overrasket over hestens adfærd, for den kunne normalt ikke lide mænd. Men den havde så meget brug for at få energi, at den accepterede at det var en mand der gav den det…

Efter at stalden var renset for den tidligere ejers energi og de heste der havde brug for healing, havde fået det, var det så tid til stuehuset.

Der var en utrolig tung energi i hele huset, ikke noget at sige til at kvinden fik det dårligt hver gang hun var inden for. Der var så meget energi efter den afdøde mand.
Det skal siges at manden var død i hjemmet efter lang tids sygdom. Han dødede af cancer i maven.

Til sidst var det så kvindens tur til at blive kigget på. Hun havde haft det svært og var stærkt påvirket, dels af den tunge energi og dels af at hendes heste havde haft det så dårligt.
Vi havde en samtale om hvordan at hun skulle komme videre. Derefter fik hun healing, så hun havde energi til at komme videre.

Efterfølgende har jeg snakket med kvinden, hendes heste er stadig rolige og ikke syge. Hun er selv kommet videre og nyder at der ro både i stalden og i stuehuset.

Jeg vil gøre opmærksom på, at sådanne hændelser kan undgås, såfremt at man får renset sin nye bolig for afdøde og dårlig energi, inden man flytter ind.

Kim Bondo | Usserød Kongevej 22, 2970 Hørsholm  | Tlf.: +45 22 21 14 37 | kim.bondo@gmail.com