Den lille blinde hund

En dag modtog jeg en mail fra en kvinde med overskriften: "Hjælp min hund er blevet blind!"

Hun fortalte, at hendes hund pludselig var blevet blind og at den lige nu var på dyrehospitalet, hvor dyrlægerne prøvede at rede hundens syn.
Hun ville gerne vide om jeg kunne gøre noget for hunden eller om hunden skulle blive på dyrehospitalet.
Dagen efter ville der komme en dyrlæge som var øjenspecialist og undersøge hunden for, at se om der var noget at gøre.
Jeg sagde selvfølgelig, at hunden skulle blive på dyrehospitalet og blive undersøgt så grundigt som muligt og så kunne vi ringe sammen dagen efter.

Kvinden ringede dagen efter og var dybt ulykkelig. Nu var der tre dyrlæger der havde erklæret hunden for totalt blind og den havde ikke mulighed for at komme til at se igen. De mente at den nok havde cancer i hjernen. Så nu var spørgsmålet om hunden skulle aflives eller om jeg skulle prøve at kigge på den.

Vi aftalte at jeg skulle komme ud og kigge på hunden dagen efter, når den var kommet hjem.
Da jeg kom til hundens hjem, så jeg en lille forpjusket hund kravle rundt på gulvet, hvor den stødte ind i bordben og hvad der ellers stod på gulvet.

Jeg satte mig ned i stuen og snakkede med kvinden, for at få ro dels på kvinden og dels på hunden. Da der var faldet ro over hjemmet, rejste jeg mig og gik hen til hunden som var kravlet ind under et bord.
Kvinden sagde at hun hellere måtte tage den op, da den ikke var så meget for fremmede. Det sagde jeg nej til, da noget af problemet var, at det var kvinden der gjorde hunden bange (den mærkede hendes angst).

Den lille hund ville da også gerne "snakke" med mig. Da jeg satte mig ned til den, kom den lige så stille og roligt helt hen til mig. Jeg begyndte at scanne hunden med mine hænder, for at mærke dens æteriske energi struktur. (Æterisk energi er den energi der holder sammen på alle fysiske former. Feks. Hvis du har kogt en gulerod så meget, så den er kogt helt ud, så har du faktisk kogt dens æteriske energi "væk" og så er der ikke noget til at holde den sammen mere og så "flyder" den ud.

Dyr har i modsætning til mennesker en meget tyk æterisk energi struktur rundt om sig, af samme grund har fjern og mentalhealing kun ringe eller slet ingen effekt på dyr, man skal helst ha' fysisk kontakt med dyret.) Jeg mærkede at dyret var stærkt nedbrudt i sin energi. Der var så lidt energi tilbage i hunden, at der ikke var nok til at holde nervebanerne i hjernen adskilt. Nogle af nerverne i hjernen var altså nærmest kortsluttet (flydt sammen).

Jeg begyndte at heale hunden via mine hænder, samtidig med, var jeg i kontakt mine åndelige hjælpere for, at få information om hvad som var årsagen til hundens svækkede tilstand. Da jeg healede hunden faldt den omgående i dyb søvn, hvad der var godt. (energien fordeler sig bedst når dyr eller mennesker sover, derfor vil mange også opleve at falde i søvn eller blive meget trætte når de modtager healing og i tiden efter).

Da jeg var færdig med at heale hunden, blev den liggende og sundede sig lidt. Derefter rejste den sig en smule fortumlet efter al den healing, den begyndte at gå rundt i stuen og snuse lidt til os. Derefter faldt den i søvn igen.

Jeg fortalte kvinden hvad som var årsag til, at det var gået hunden sådan. Problemet var, at hun behandlede hunden som et barn. Hun tillagde hunden en masse tanker og følelser som dyr slet ikke har udviklet endnu. Hun behandlede næsten hunden bedre ind hun behandlede sine børn i en go' mening selvfølgelig!

Det at sende "avancerede" tanker/følelser (Feks.: "nu prøver den at snyde mig", "den havde den regnet godt ud" eller "den bliver sur hvis jeg ikke gør sådan og sådan osv.") til dyr ødelægger deres æteriske struktur. De tanker/følelser er energi med højre frekvens, end dyr kan tåle at modtage. De kan ikke skelne om det er dem selv eller det er et andet væsen der oplever feks. misundelse, de oplever det bare og går bogstavelig talt i stykker, da de ikke kan håndtere det.

Kvinden fik at vide at et dyr skal behandles som et dyr, selvfølgelig med masser af kærlighed. Hunden havde også brug for at få Olivenolie i sin mad.

Jeg aftalte med kvinden, at jeg skulle komme igen ugen efter, da hunden havde brug for mere energi til, at bygge sig selv op igen.

Efter tre dage ringede kvinden til mig igen, men nu var hun meget meget lykkelig, for hendes hund kunne se igen!

Jeg kom dog som aftalt igen og hunden fik den healing den havde brug for. Jeg aftalte med kvinden, at hun skulle ringe hvis der blev noget galt igen.

Det er nu over et ½ år siden og jeg har ikke hørt noget fra kvinden siden.

Husk hvis dit dyr er sygt, så kontakt altid din dyrlæge!

Kim Bondo | Usserød Kongevej 22, 2970 Hørsholm  | Tlf.: +45 22 21 14 37 | kim.bondo@gmail.com