Kim Bondo
Samtaleterapeut, Coach, Healer, Dyrehealer og Hypnoterapeut.

Jeg hedder Kim Bondo og jeg er født i 1962.

Min spirituelle/alternative udvikling startede i 1990.

Det hele begyndte med at jeg så en film der hedder "På dybt vand" af Shirley MacLaine. Den film rørte mig dybt og satte noget i gang hos mig. Efter at jeg havde læst alle hendes bøger, fik jeg for alvor travlt.

Kim Bondo - Healer

Jeg begyndte at søge efter svar igennem mange foredrag og bøger. Jeg mødte den "nye verden" med et åbent sind, blandet med en god portion sund skepsis. Jeg tog på diverse kurser og uddannelser i personlig udvikling. Hele tiden har der været den røde tråd, nemlig det psykiske/mentale/spirituelle og ikke mindst det følelsesmæssige. Jeg har taget 2 1/2 års intensiv uddannelse til Healer og Clairvoyant på Healerskolen i København og i dag har jeg fundet min vej og mange af mine svar.
Ud over det, har jeg fra naturens hånd, altid haft nemt ved at hjælpe mennesker og dyr, både med fysiske og psykiske problemer.

Jeg har igennem mange år arbejdet med mennesker og dyr, hvilket gør at jeg i dag har stor viden og bred erfaring i at hjælpe mennesker og dyr.

Kan du ikke komme til mig, kommer jeg gerne til dig, jeg køre over hele landet. Kommer også gerne til dig i udlandet, såfremt du betaler mine rejseomkostninger (fly, evt. hotel mv.) oven i prisen for arbejdet.

Kim Bondo | 2100 København Ø  | Tlf.: +45 22 21 14 37 | kim.bondo@gmail.com